Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی گفت: پس از حمله سایبری نیز بیش از ۲۰۰ هزار درخواست جدید در دفاتر پلیس + ۱۰ برای صدور کارت سوخت به ثبت رسیده است.

مسعود رضایی مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شایعه حذف پایگاه داده (data base) سامانه هوشمند سوخت پس از حمله سایبری اخیر و ایجاد اختلال در صدور کارت‌های هوشمند سوخت المثنی توضیح داد: حذف پایگاه داده سامانه هوشمند سوخت صحت ندارد، پس از حمله سایبری نیز بیش از ۲۰۰ هزار درخواست جدید در دفاتر پلیس + ۱۰ برای صدور کارت سوخت به ثبت رسیده است که در حال انجام فرآیندهای آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همین میزان کارت نیز در چرخه تولید قرار دارد، زیرا درخواست‌ها به صورت مستمر است و وقتی به حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار برسد، نیروی انتظامی اطلاعات آن‌ها را جمع آوری می‌کند و به مرکز مدیریت سامانه هوشمند سوخت تحویل می‌دهد. پس از انجام کنترل های لازم در این مرکز، کارت تولید و به شرکت پست تحویل می شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت ادامه داد: این یک روند مستمر است که پس از حمله سایبری، حدود ۱۰ روز به دلیل احتیاط‌هایی که با پلیس داشتیم، متوقف شد، اما پس از آن، از سر گرفته شد و اکنون مشکلی در این فرآیند وجود ندارد. کنترل‌های بعد از حمله سایبری نیز خیلی سختگیرانه‌تر از قبل شده در حالی که قبل از آن، خیلی ساده‌تر اطلاعات را تبادل می‌کردیم، اما اکنون تمام پایگاه‌های اطلاعاتی کشور، داده‌های جدید خود را به مراکز خاصی می‌برند تا بررسی شود که آلودگی نداشته باشند.

او گفت: از نظر امنیتی همه دستگاه‌ها پس از حمله سایبری، دقت خود را بالاتر برده اند به همین دلیل زمان بیشتری یعنی حدود ۴۸ ساعت طول می‌کشد تا مراحل کار انجام شود، اما هیچ اطلاعاتی از بین نرفته، تا ۹۵ درصد هیچ آسیب جدی ندیده ایم و پس از حمله، سامانه هوشمند سوخت به دلیل لایه‌های امنیتی که دارد، خودش را از سرویس خارج کرده بود تا اطلاعات و کارت‌های سوخت دچار مشکل نشود.

رضایی گفت: بنابراین در سهمیه‌ها مشکلی ایجاد نشده، جایگاه‌ها به طور عادی فعالیت می‌کنند و درخواست‌های جدید برای دریافت کارت‌های سوخت المثنی نیز مانند گذشته به ثبت می‌رسد. درست است که شرایط به وضعیت ۶ ماه قبل بر نگشته است، اما تمام سرویس‌هایی که به مردم خدمت رسانی می‌کند، ظرف یک هفته ابتدایی، پس از کنترل توسط مرکز مدیریت سامانه و تایید نهاد‌های امنیتی، عملیاتی شدند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سامانه هوشمند سوخت پس از حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!