Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@04:48:04 GMT

حذف کارت سوخت و گرانی بنزین شایعه است

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۶۶۶۶

حذف کارت سوخت و گرانی بنزین شایعه است

ایسنا/اصفهان روابط عمومی شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: حذف کارت سوخت جایگاه‌ها شایعه و هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است.

بهمن علیپور در گفت‌وگو با ایسنا درباره شایعه حذف کارت سوخت آزاد جایگاه‌داران در اصفهان، اظهار کرد: برخی اخبار در رسانه‌ها و فضای مجازی درخصوص حذف کارت سوخت جایگاه‌داران از چرخه عرضه بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت استان شایعه‌ای بیش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: مطابق روال گذشته، عرضه بنزین در تمام جایگاه‌های سوخت استان اصفهان با نرخ اول به‌صورت یارانه‌ای ۱۵۰۰ تومان و بنزین با نرخ غیر یارانه‌ای ۳۰۰۰ تومان انجام می‌شود.

وی با تکذیب موضوع افزایش قیمت بنزین، تصریح کرد: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده و اساساً چنین موضوعی هم مطرح نیست.

همچنین مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان درباره شایعه حذف کارت سوخت در جایگاه‌های گازوئیل و شلوغی برخی جایگاه‌ها، به ایسنا، گفت: این شلوغی‌ها مربوط به دریافت گازوئیل با نرخ ۶۰۰ تومانی است.

عبدالله گیتی منش با بیان اینکه گازوئیل نرخ دوم، نرخ آزاد نیست، اظهار کرد: برخی تصور می‌کنند که گازوئیل نرخ دوم، نرخ آزاد است و محدودیتی برای آن نیست و به هر میزان که نیاز دارند، می‌توانند دریافت کنند.

وی ادامه داد: گازوئیل ۶۰۰ تحت عنوان گازوئیل در شرایط اضطرار است، این نرخ گازوئیل در برخی جایگاه‌های کشور و اصفهان توزیع می‌شود و اگر راننده‌ای کارت سوختش مسدود و یا دچار مشکل فنی باشد، این کارت تعریف شده است.

مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: کارت سوختی که دست جایگاه داران است در هر مرحله حداقل می‌تواند ۱۰۰ لیتر از آن برداشت کرد و سقف روزانه آن نیز محدود است.

وی درباره اینکه از این کارت تنها سوخت یک عدد در شهرستان‌ها موجود است، توضیح داد: طی بررسی این موضوع در کارگروهی متشکل از نمایندگان راه، نفت و ... بر این اعتقادند که اگر رانندگان براساس طرح پیمایش عمل کنند، سهمیه سوخت آنها متناسب با حرکتشان شارژ می‌شود، مگر اینکه اسناد حمل بار را براساس طرح پیماش دریافت نکنند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بنزين سهمیه بندی بنزین كارت سوخت گرانی بنزین حذف کارت سوخت جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • کشف بیش از ۳میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزها از ابتدای سال تاکنون
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین